Archívum

 

Megújult, megszépült a honlapunk

 

Honlapunk régebbi látogatói bizonyára észrevették, hogy néhány héttel ezelőtt egy minden ízében új weboldallal jelentkeztünk, megtartva a korábbi változat részletes leírásait a sebészeti eljárásokról és az ehhez kapcsolódó fotógalériát, amelyet ezentúl folyamatosan frissítünk majd.

Honlapunk új szolgáltatása a főoldalról elérhető webnapló, amelyben hétről hétre új írásokat közlünk az eljárásokról, illetve pácienseink véleményeiről, tapasztalatairól és a még beavatkozás előtt állók bátorításáról. Szintén új a virtuális séta oldalon található interaktív panoráma, amely betekintést enged új exkluzív klinikánkba. A kapcsolat oldalon található űrlap kiegészült egy fénykép-csatoló résszel.

Új honlapunkkal szeretnénk a kedves Érdeklődőkkel szorosabb kapcsolatot ápolni, ezért figyelmükbe ajánlanánk Facebook és Twitter oldalunkat - amíg az előbbi egy közösségi fórumot nyújt a plasztikai sebészetről, addig utóbbi rövid híreket közöl új szolgáltatásainkról és blog-bejegyzéseinkről.

Facebook oldalunkhoz csatlakozni a főoldalon a "Driss Plasztika az interneten" résznél a "Tetszik" gombra kattintva lehet, Twitter híreink pedig a logóra kattintva követhetőek.

Köszönjük, hogy ellátogatott megújult webes felületünkre és reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!