Archívum

 

Páciensünk az orrplasztikáról

 

Végül eljött az orrplasztikát követő hetedik nap és elmentem a kórházba, hogy levegyék a kötést. Nagyon féltem a fájdalomtól. Ameddig a kötés fent volt, semmi fájdalmat nem éreztem, így biztos voltam benne, hogy a levételkor lesz valamennyi… Édes Istenem, igazam volt! 2 gyermeket szültem, ezért mondhatom azt, hogy ez felért egy szüléssel!

A nővér nagyon kedves volt és a legjobb tudása szerint próbált megnyugtatni, hogy ne érezzem annyira fájdalmasnak. Amikor visszasétáltam a váróterembe a nővérem annyira izgatott volt, hogy nem bírta ki, ameddig hazaérek és azt mondta, hogy remekül nézek ki. Amikor hazaértem, odaadtam a kamerát a férjemnek, így én is megnézhettem az új profilomat.

Mikor megláttam én is, könnyek szöktek a szemembe… Onnantól kezdve szinte egész éjjel sírtam. Az arc, ami gyötrelmessé tette az életemet éveken keresztül, az orrplasztikának köszönhetően hirtelen eltűnt…

Annyira elégedett vagyok az eredménnyel! A véraláfutások elmúltak, a duzzanat is leapadt végre (kb. 30 nap). Az kétségtelen, hogy egy ideig rettentően néztem ki, de én egyáltalán nem sajnálom.

Sok sikert mindegyikőtöknek, akik készen álltok az orrplasztikára!

Gabi