Mellnagyobbítás

 

 

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás célja: a női emlő alaki, formai hibáinak korrigálása, az emlő méretének növelése dupla borítású texturált kohéziós zselé vagy sima kohéziós zselé töltésű implantátum használatával.

 

MellnagyobbításMűtéti eljárás: A mellnagyobbítás leggyakoribb módszere egy kb. 4cm-es vágás az emlő alatti redőben, a hónaljárok felől amely a műtét után teljesen láthatatlan. Az implantátum a nagy mellizom alá vagy fölé kerül beültetésre, így a mirigyállomány érintetlen marad. A másik módszer alkalmazásakor a bimbóudvaron át vezetett metszésen keresztül kerül beültetésre az implantátum.

 

A mellnagyobbítás esetén használt implantátumok típusai: gömbölyű (alacsony, magas és ultra magas profil), anatómiai és asszimetrikus.

Időtartam, aneszteziológia: a mellnagyobbítás műtétet előzőleg kivizsgált páciensen 30 perc - 1.5 óra közötti időtartamú általános altatásban végezzük.

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás műtét utáni teendők: néhány nappal a mellnagyobbítás után a páciens folytathatja megszokott életvitelét. A varratok 2 hét után kerülnek eltávolításra. Rugalmas sportmelltartó viselése ajánlott kb. 1 hónapon át.

A mellnagyobbítás ritkán előforduló szövődményei: átmeneti érzékenység , folyadékgyülem amely 2-4 hét alatt elmúlik.


Mellnagyobbítás
Mellnagyobbítás
Mellnagyobbítás

 

 

Tovább a mellnagyobbítás galériához