Zsírleszívás

 

 

Zsírleszívás

A zsírleszívás célja: a test konturjának újraformázása a felesleges zsírszövetek eltávolításával a test különböző részeiről: csípő, hát, felső hastáj, fenék, térd, boka stb... Az eltávolított zsírszövetek filteres eljárás után újrahasznosíthatóak zsír injekció formájában, így a bőr különböző hibái, ráncok, keskeny ajak, áll, fenék kontur stb. eredményesen kezelhetőek.

A zsírleszívás műtéti eljárása: csekély metszést ejtünk, amelyen draint vezetünk be, ezen keresztül kivonjuk a szükséges zsírszövetet. A drain mérete különböző lehet (2-6 mm átmérőjű), hogy a zsírt a különböző rétegekből egyformán vonjuk ki. Leszívás előtt a zsírréteget sóoldattal, adrenalinnal és helyi érzéstelenítővel kezeljük a kellemetlenségek és komplikációk elkerülése érdekében. Klinikánkon PAL vibrációs zsírleszívást, ultrahangos vagy egyszerű zsírleszívást alkalmazunk az eltávolítandó szírszövettől függően.

Időtartam, aneszteziológia: a műtétet 1 - 2 órás helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban végezzük.

Zsírleszívás műtét utáni teendők: 5-7 nap után a páciens folytathatja megszokott életvitelét, speciális nyomókötés viselése szükséges 1 hónapon át a bőr megfelelő visszahúzódásához.

Zsírleszívás esetén ritkán előforduló szövődmények: átmeneti bevérzések, enyhe duzzanat, ami 2 hét alatt elmúlik, továbbá a bőr érzékenységének átmeneti megváltozása, a bőr vonalának eltérése.

Smart Lipo - Laser Body Sculpting beavatkozás célja: a szervezetben felhalmozódott, nem kívánt zsírtartalékok eltávolítása. Ez az új, lézertechnológiával végzett műtét lényegesen kevésbé invazív beavatkozást jelent, mint a hagyományos zsírleszívási módszerek. A lézersugár segítségével a zsírsejtek feloldódnak és természetes úton távoznak a szervezetből. A regenerálódási folyamat kb.2-3 hónapot vesz igénybe, ennyi idő után tekinthetjük az eredményt véglegesnek. A Smart lipo lipolízis rendszerrel könnyen kezelhetők olyan, a hagyományos, vagyis vákuumos technikákkal kihívást jelentő területek, mint pl. toka, felkar, lábszár, térd.

Időtartam, aneszteziológia: a beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, de a régiók mennyiségétől, illetve a páciens igényétől függően általános altatásban is végezhető.

A műtét időtartama a beavatkozás mértékétől, a régiók mennyiségétől függ.

A Smart Lipo lehetséges mellékhatásai. enyhe fájdalom, gyenge bevérzés, duzzanat.

 

Zsírleszívás
Zsírleszívás
Zsírleszívás

 

 

Tovább a zsírleszívás galériához