Referencia és köszönetnyilvánítások

 

Szakmai ajánlások

 

TAKÁCS LÁSZLÓ: Péterfy Sándor u-i Kórház Plasztikai sebészetének volt Osztályvezető Főorvosa, Kontúr Klinika korábbi tulajdonosa

2000-ben találkoztam először Dr. Afshin Dehghanival, aki szorgalmával és szakmai elkötelezettségével hívta fel magára a figyelmet. Emlékszem, mikor rezidens korában első alkalommal asszisztált nekem, ő volt azon kevesek egyike akinek nem kellett elmagyaráznom mit hogyan kell csinálni, mivel már tisztában volt az eljárás menetével. Nyugodt szívvel kijelenthetem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen tehetséggel találkoztam harmincöt éves tapasztalatom során. Szakmaszeretete és műtéti sikerei önmagáért beszélnek, empátiája és a páciensekkel való kapcsolata is figyelemreméltó. Eddigi pályafutását nyomonkövetve állíthatom, a plasztikai sebészek egyik kiválóságát ismertem meg személyében.

Referenciák

 

TSÉR FRANCISKA: 2006 -os év legsikeresebb Playmateje harmadik helyezettje

"A szépség nem minden" szokták mondani. Én ezt nem így látom, igen is fontos dolog, főleg ha valaki a szépségiparban dolgozik. A playmate választás fordulópont volt az életemben. Annyi sok szép lány és mindenki szeretne bejutni a bűvös tizenkettőbe. Mikor ez sikerült nekem úgy éreztem a mérce is magasabb lett. Tudtam, hogy a formák, az arányok és a kisugárzás egyaránt döntő fontosságú. Az eredményhirdetés előtti pillanatok elmondhatatlan izgalommal teltek. Mikor megtudtam, hogy felkerültem s dobogós helyre végtelen boldogság töltött el. Mindig is tudtam, hogy a Driss Plasztika orvosai rendkívüli munkát végeztek rajtam, de most ezzel a helyezéssel visszaigazolást is nyertem a beavatkozások sikeréről. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm!

TÓTH ANITA, 2005 egyik legsikeresebb Playmateje

Munkám során a tökéletesség rendkívül fontos de sajnos ennek eléréséhez nem mindig elegendő a sok sport, a megfelelő étrend. Vannak dolgok amik adottak s ezeken csak egy plasztikai sebész képes változtatni. Egy ilyen változtatás céljából kerestem fel a Driss Plasztikát, ahol kiváló körülmények között végezték el rajtam a szükséges beavatkozást. Azóta minden alkalommal boldogság tölt el mikor belenézek a tükörbe és azt látom akit szeretnék. Köszönöm!

KÜSTÁNCZI LINDA: 2005 egyik legsikeresebb Playmateje

Mielőtt találkoztam a doktorúrral kicsit bizonytalan voltam a műtéttel kapcsolatban, azonban az első beszélgetésünk után rögtön tudtam megkapom azt amire vágyom. A doktorúr szakértelme, hozzáértése azonnal feltűnt s a műtét után munkája már önmagáért beszélt. Teljes mértékben elégedett vagyok nemcsak orvosommal de most már magammal is!

STEINER ERIKA: Területi képviselő

47 éves területi képviselő vagyok, aki nap mint nap kapcsolatban áll az emberekkel, ezért munkából adódóan is fontos, hogy jó benyomást keltsek bennük, hiszen a jó megjelenés fél siker. A kor előrehaladtával az ember bőre megváltozik, ami nekem és gondolom másnak sem felettéb kellemes, főleg ha visszanézzük régi képeinket. Nem akartam más lenni csak fiatalosabb, ezért kerestem fel a legkedvesebb és legjobbkezű plasztikai sebészt Dr. Afshin Dehghanit, aki egyszerűen csodát tett velem. Az eredményt egy nagyon régen látott ismerősöm nyugtázta (persze semmit nem tudva a műtétről), aki a következőket mondta: Erika! Te 10 év alatt semmit se vátoztál! Nekem ennyi elég volt, ez a bók mindent elárult a műtét sikerével kapcsolatban.

Köszönetnyilvánítások

 

Morvay Kendra Annamária

Mint író és sorselemző, gyakran szerepelek a médiákban. Így fontos, hogy mint nő is képviseljem a külső-belső harmóniát, mely az életfelfogásomat is tükrözi. Az idő múlásával a külsőnk szintentartásához néha bizony szükségünk van az általam "modern kozmetikának" tartott apróbb beavatkozásokra, melyekre magam is igényt tartok. Ahogy mondani szoktam,az alak megőrzéséhez nem mindig az intenzív torna és az örökös fogyókúra a megoldás. A mozgást fontosnak tartom (röplabdázom, lovagolok), ám sajnos nem mindig pont onnan csökkennek a makacsul lerakódott gömbölyded párnácskák a testemről, ahonnan szeretném. Egy kedves barátnőm ajánlására felhívtam dr. Afshint, akivel időpontot egyeztettünk. A barátságos, kedves, gyakorlattal rendelkező fiatal orvos azonnal elnyerte a bizalmamat, és szinte vágytam már arra, hogy az elengánsan berendezett és ultramodern klinika páciensei közé tartozhassam, ahol a segítőkész, határozott fellépésű nővérek a műtétem után gondoskodjanak majd rólam. A kitűzött időpontban aztán sor került a kis átváltozásomra, melytől elégedettebnek, derűsebbnek, testileg-lelkileg "befrissültebbnek" érzem magam. Pár évvel ezelőtt írtam egy regényt, mely akár rólam is szólhatna. A kezdő sorai a következőképpen szónak: "Néha a mesék szinte csak úgy önmaguktől íródnak. A napok körülöttünk történelemmé építik egymást, és mi meg-megállunk az élet körforgásában, s eldönthetjük, hogy a Moirák által elénkvetett fonal végét megfogjuk-e, vagy hagyjuk tovább heverni az utcán,hogy a cipők és csizmák átjárjanak rajta." Dr.Afshin kezébe helyeztem pár hónappal ezelőtt ezt a fonalat, és evvel a legjobb kézbe tettem a sorsom alakításának egy apró, ám mégis fontos és jelentős részét. Nektek,kedves nőtársaim, akik nem letagadni akartok a korotokból, hanem büszkén vállalni és viselni akarjátok azt, ajánlom nektek a "Dokit", akinek mindig lesz hozzátok egy mosolya, és a maga édes perzsa akcentusával utánad kurjant majd évek múlva is, bárhol is futsz össze vele annyit, hogy "Szia! Hogy vagy?" Morvay Kendra Annamária

Köszönetnyilvánítás

Köszönöm Dr.Dehghani Afshin-nak és csapatának, hogy a mellműtétem minden szakaszában és végig számíthattam a segítségükre. Egy évvel ezelőtt nagyon sokat fogytam nagyon rövid idő alatt, ezért sajnos az amúgy is aszimmetrikus melleim elvesztették formájukat. Végül rászántam magam a mellplasztikára és ezt azóta sem bántam meg. Dr.Dehghani Afshin teljeskörűen felvilágosított a mellműtéttel kapcsolatos tudnivalókról, minden kérdésemre választ kaptam és nem titkolta el a negatívumokat sem. A doktor úr korábbi munkái is magukért beszéltek, tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Maga a műtét probléma - és fájdalommentesen zajlott le. Bár utána az első hét kellemetlen volt, hiszen nekem és a testemnek is meg kellett szokni az implantatumokat. 3 hét után azonban már teljesen a magaménak éreztem, mintha a melleim mindig is ilyen feszesek és szép fomájúak lettek volna. 5 hét elteltével pedig már ugyanúgy járhattam edzeni mint a műtét előtt, és folytathattam megszokott életemet. A mellműtétem minőségi változást is hozott az életemben. Nagy öröm volt számomra azt tapasztalni az új melltartóm vásárlásánál, hogy ezentúl nincs szükségem push-up-ra és a barátnőim dicsérő szavaik is nagyon jól estek. Érdekes, hogy nem csak én nem érzékelek különbséget a "régi" és az "új" melleim természetessége között, de mások sem veszik észre, hogy műtétnek köszönhetem az idomaim teltségét. Végre nem szégyellem a melleimet a párom előtt sem, sokkal magabiztosabb lettem minden téren. Így visszanézve azt kell, hogy mondjam, nagyon jó döntés volt a mellműtétem Dr.Afshin - nál. Millió köszönet Csordás Ramona Budapest, 2006. július 3.

Szombatiné Noszti Annamária

Először mint aggódó Édesanya találkoztam Dr.Dehghani Afshin-nal, mikor lányom mellműtétjét végezte. Nyugalma és hozzáértése egyre inkább meggyőzött arról - gyermekem jó kezekbe kerül. Munkája önmagáért beszélt, láttam az Ő boldogságát, kiegyensúlyozottságát és önbizalmát. Eszembe jutott, hogy egykor én is ilyen magabiztos, szép fiatal nő voltam. Azonban a gyerekek születésével egyre kevesebb időm lett magammal foglalkozni, a testem is átalakult. Sajnos az idő múlásával ez minél inkább meglátszott, a bőröm megereszkedett s az önbizalmam is elszállt az idővel együtt. Elsősorban már anya és dolgozó nő voltam, ez töltötte ki napjaimat. Mára azonban a gyerekek felnőttek, kirepültek a családi fészekből, élik a saját életüket. Úgy gondoltam talán nekem is ideje lenne ismét magammal és férjemmel törődnöm, s eldöntöttem, vissza akarom kapni azt a mindig sugárzó, vonzó önmagam, aki egykor voltam. Ezen indíttatás vezérelt mikor felhívtam lányom plasztikai sebészét - Dr.Dehghani Afshint - akivel a részletek alapos megbeszélése után kitűztük a műtét időpontját. Kicsit izgultam a beavatkozás előtt, de látva lányom műtét utáni boldogságát, hittem abban, velem sem lesz másként. Így is lett. A műtét óta sugárzok, boldog, kiegyensúlyozott vagyok és ami a legfontosabb, újra vonzó nőnek érzem magam. Ami pedig hab a tortán, senki nem hiszi el, hogy két ekkora szép lányom van. Igazán hálás vagyok ezért a doktor úrnak, mivel a műtét előtt álmodni sem mertem volna arról, hogy egy kis beavatkozás ennyire meg tudja majd változtatni az életemet. E boldogság mindent megér, őszintén mondom a plasztikai műtéttől egy cseppet sem kell tartani. Bátran és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek ezt a nagyszerű orvost, akinek nemcsak magas szintű szakmai tudása vált nyilvánvalóvá számomra, de empatikus készsége és baráti hozzáállása az emberekhez is lenyűgözött. Szombatiné Noszti Annamária